Groots Kerstconcert ‘Midwinter’

      Reacties uitgeschakeld voor Groots Kerstconcert ‘Midwinter’
16dec2019

Keizersgracht 220, 1016 DZ Amsterdam

Lokatie Onze Lieve Vrouwekerk

Keizersgracht 220, 1016 DZ Amsterdam

U bent uitgenodigd voor het jaarlijkse kerstconcert dat op maandag 16 december plaats zal vinden, met koorzang, orgel en samenzang. Met de collecte en verkoop van koffie ondersteunen we de restauratie van ons Rettlar−Maarschalkerweerd orgel. Dat project bevelen we van harte bij u aan.

Het aantal koorzangers is dit jaar heel groot! We verwelkomen de koren die u al goed kent: Cantate Domino uit Zoeterwoude en Canticum Novum uit Alkmaar. Daaraan voegen we dit jaar toe het Christelijk Gemengd Koor Cantamus uit Hoofddorp en La Brenadienne dat helemaal uit Brunoy, Frankrijk, komt!

De componisten zijn dit jaar bijna allen contemporain: Bob Chilcott, Rihards Dubra, Will Todd, Morten Lauridsen, Ola Gjeilo. Hendrik Andriessen en Francis Poulenc staan eveneens op het programma. Zij brengen ons originele composities. Natuurlijk ontbreekt het niet aan samenzang, u kunt meezingen met behulp van het libretto.
Organist Erik Jan Eradus en saxofonist Bas Apswoude werken mee; het concert staat onder leiding van Una Cintina en Jean−Sebastien Beauvais. Laat deze gelegenheid niet aan u voorbijgaan en nodigt u familie, vrienden en bekenden hiervoor uit!

Maandag 16 december. Aanvang om 20.15 uur in de kerk aan de Keizersgracht 220. Na afloop kunt u genieten van koffie, thee en Glühwein in het Ontmoetingscentrum.

De deurcollecte is bestemd voor de noodzakelijke restauratie van ons orgel.