♬ Gastenboek

Laat hier eens een berichtje achter. Dat zullen wij zeer waarderen.
Onderaan deze pagina vindt u het invul formulier.Dank voor de moeite.
Ter voorkoming van SPAM wordt uw bericht eerste goedgekeurd door de beheerder alvorens het wordt gepubliceerd.
Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en alleen worden gebruikt voor publicatie in dit gastenboek.

-
(25)
(25) Lydia
ma, 23 maart 2020

Lieve koorleden,Wat zullen we elkaar een tijd niet zien.Maar denken die ik wel aan jullie.Ik wil jullie allemaal heel veel kracht,moed en sterkte wensen in deze bizarre tijd.Groetjes Lydia.

(24) Lidy
zo, 15 maart 2020

Helaas geen repetities de komende weken. Geen clubs- café's en sportactiviteiten. Maar wel alle tijd om thuis zelf te oefenen met behulp van de oefenbestanden op onze website.

(23) Ria Schering
wo, 2 oktober 2019

Koor Cantamus bestaat 45 jaar op 3-10-19. Alle zangeressen en zangers en belangstellenden van harte gefeliciteerd! We hopen nog lang met plezier te kunnen zingen!

(22) Lidy van der Lichte
di, 9 april 2019

Onze webmaster heeft ondanks het mooie weer vele uren doorgebracht achter zijn pc. Resultaat: een opgefriste website voor Cantamus. Rob, bedankt!

(21) Sonja van Zanten
zo, 31 maart 2019

We schaarden ons op de eerste etage rond het atrium kijkend naar de zusters die vol verwachting zaten te wachten. Al zingend van het Crux Fidelis liepen we om beurten naar beneden, wat een leuke ervaring was. Het was heerlijk om nog één maal liederen te zingen van ons concert. Na een warm dankwoord en een gezellige nazit reed ik met een glimlach op mijn gezicht huiswaarts. Wat een saamhorigheid.(20) Eef Boogert
za, 23 maart 2019

Wie denkt, dat ik nu zou kunnen slapen, heeft het mis.Het is nu half 12 en ik ben net terug van het concert.In 1 woord:SUPER. Lieve mensen wat hebben jullie vanavond een professionele indruk op mij gemaakt en wat had ik er graagtussen gestaan.Maar ik heb weer veel lieve vrienden ontmoet en geweldig genoten.

(19) Lidy van der Lichte
vr, 31 augustus 2018

Fantastisch om op donderdagavond zoveel nieuwe gezichten te zien. En nieuwe stemmen te horen... Het repeteert extra fijn!

(18) Thomas
zo, 29 april 2018

Wat heeft het koor een mooie koorreis georganiseerd met een geweldig optreden in de Evangelische Kirchengemeinde Nikollassee. Mijn complimenten aan het bestuur.(17) Robbert
do, 15 februari 2018

Wat een fantastisch Valentijnsconcert hebben jullie neegezet in de Marktpleinkerk. Met geweldige muzikanten en solisten. Was echt een avondje uit.

(16) Sonja van Zanten
do, 15 februari 2018

Wat zijn we het jaar goed begonnen. 28 januari Dialoog in Muziek wat heel fijn zingen was met veel publiek. Maar wat hebben we een fantastisch concert neergezet 10 februari jl.Met versterking van solo zangeressen, klarinetspeler en zeer getalenteerde pianiste was het een feestje onder de bezielende begeleiding van Una. Dank je wel Una voor je inzet en motivatie.


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 4=