♬ Gastenboek

Laat hier eens een berichtje achter. Dat zullen wij zeer waarderen.
Onderaan deze pagina vindt u het invul formulier.Dank voor de moeite.
Ter voorkoming van SPAM wordt uw bericht eerste goedgekeurd door de beheerder alvorens het wordt gepubliceerd.
Uw gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en alleen worden gebruikt voor publicatie in dit gastenboek.

-
(23)
(13) Anneke Harlaar
za, 17 december 2016

deze keer eens in de zaal gezeten. ik heb echt genoten, vooral van Navidad Nuestra. Het was weer een concert met (kerst)ballen.

(12) Sonja
ma, 30 mei 2016

Wat was het leuk om in het Cultuurgebouw te zingen en wat hadden we een goede plek. Gelukkig niet achterin waar het geluid naar boven verdwijnt. Wat mij opviel was dat we allemaal zo ontspannen waren en dat kwam zeker het zingen ten goede. Dus met Kerst dit jaar nemen we het woord "CONCERT" niet meer in de mond, dat geeft stress. Zingen is plezier en dat heb ik gisteren weer mogen ervaren. Dank aan Una, je wist ons goed te bereiken al spelend achter de piano.


(11) Sonja van Zanten
zo, 13 maart 2016

Zo, dat is een tijd geleden dat ik deze "pen" ter hand heb genomen. Als er eenmaal de klad in zit....enfin over vanmiddag 13-03-2016 hebben wij gezongen voor de zusters, woonachtig in het Alverna Klooster te Aerdenhout. Voor ons een soort van "generale voor a.s. zondag in de Marktpleinkerk.
Met een gevoelvan tevredenheid reed ik huiswaarts. Waarom ben ik zo blij dacht ik. Allereerst omdatmijn hoofdpijn gezakt was. De blijdschap op de gezichten van de zusters en de opmerkingen die ik hoorde: "wat zijn ze mooi, helemaal in het zwart". Ik moest daar om grinneken. Iedereen genoot van het concert. Dat de leidinggevende in haar dankwoord aan ons vertelde dat zij momenten had van blijdschap, verdriet en de emoties voelde van wat er gezongen werd. Een mooi compliment.Het napraten met de zusters, de één wilde nog meer vertellen dan deander, heerlijk. Of we vaker terug willen komen. Mooi toch?! En daarom reed ik zo blij naar huis.

(10) Lidy van der Lichte
za, 19 september 2015

Het was leuk zingen in het Historisch Museum Haarlemmermeer. Rick, bedankt voor het maken van de foto's!

(9) Lydia
ma, 2 februari 2015

Zondag geluisterd naar jullie in de kerk.
De commentaren die ik hoorde naast me zijn leuk,ze weten niet dat je erbij hoort.
Het waren duidelijk koorleden.
Hun opmerkingen:we hebben een pittige dirigente,is natuurlijk helemaal waar.
Het zingen,Ach joh dat is zo professioneel,dat kunnen wij niet!!
Leuk om te horen toch!!
Mijn eigen commentaar:het enthousiasme spatte ervan af,een lust voor het oor en voor het oog ,Una's dirigeren een feest om te zien!!

(8) Sonja van Zanten
ma, 2 februari 2015

Dialoog in muziek. Zondag 1 februari in de Marktpleinkerk. "Met kop en schouders steken jullie er bovenuit". Dat was het wat we hoorden na het zingen van de 3 stukken uit de Carmina. Ik wil dit graag met jullie delen. En wat heerlijk dat het mij gegeven is er weer te kunnen staan. Ik heb er van genoten.

(7) Carla Kwant
ma, 3 november 2014

Hartelijke groeten uit Guilin, waar we op onze reis door China nu zijn. Heb in de steden verschillende keren een koor zien optreden, gewoon 's morgens in een park met een grote groep enthousiast meezingend publiek er omheen. Misschien iets voor ons? Ik heb er een muziekboek gekocht, kunnen we oefenen :-)
Groetjes van Carla

(6) Sonja van Zanten
wo, 8 oktober 2014

3 oktober 2014.
Eindelijk is het zover. Wat heb ik er naar uitgekeken. En wat hebben we er hard aan gewerkt. Maar Una deed ons steeds weer in ons zelf geloven. Zeker de bassen en tenoren, zij hadden een groot aandeel en wat deden ze het goed. Er waren zoveel hartelijke en lovende reacties. Het paste ook allemaal in elkaar.
De "monstertjes" lieflijk, de paukenisten opzwepend en de solisten. En last but bot least UNA, wat kunnen we trots zijn op onze dirigente. Dank je wel Una dat je ons naar dit "level" hebt weten te tillen.
In mijn hoofd ben ik nog niet "Carmina-vrij" en dat is nog best fijn.

(5) Ella Koole
ma, 6 oktober 2014

Wat een geweldige avond hebben we gehad.
En wat leuk omdat met Bert, dochter Inge en Kleindochter Judith gezongen te hebben.

(4) Rob Veltkamp
za, 4 oktober 2014

Vrijdag 3 oktober ons jubileumjaar met een grandioos concert afgesloten. Dank aan alle medewerkers. Het was een feest om mee te doen.


 Naam *
 E-mail
 Website

 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 6=